Unikkopolku 21 on Marja Orkoman uusin teos. Kirjan pääosassa on Anu Matilda Untinen, joka on palannut Suomeen kahdentoista maailmalla vietetyn vuoden jälkeen. Ranskaan on jäänyt työ viinitilalla ja kosintaan päättynyt rakkaussuhde. Anu on päätynyt asumaan Satakielilaaksoon ja työskentelee paikallisessa lahjatavarakaupassa.

Nyt hänen on kuitenkin keksittävä jotakin muuta, sillä liike vaihtaa omistajaa nykyisen omistajattaren suuren elämänmullistuksen myötä. Anu ei jää neuvottomaksi, vaan pestautuu Satakielilaakson postin jakajaksi. Hänen piiriinsä kuuluu muun muassa Unikkopolku 21, talo täynnä mielenkiintoisia ihmisiä ja salaisuuksia...

Aikamoinen pettymys oli tämäkin kirja. Minua harmitti se, ettei kirjassa ollut mitään kunnon juonta, sillä lähinnä vain kerrottiin naisesta nimeltä Anu Untinen ja hänen päivistään. Kaikki ratkaisut rakkaussuhteista ja asuinpaikasta jäivät joiltain osin hämärän peittoon. Ehkä tästä on ajateltu sarjaa, jonka seuraavissa osissa aukkoja selvennetään. Ei yltänyt Orkoman normaalille tasolle.