Vihdoinkin sain luettua Katri Mannisen uusimman kirjan Kesä Kaliforniassa, joka on jatkoa Mannisen edelliselle kirjalle Loma Losissa. Kesä Kaliforniassa jatkuu siitä, mihin edellinen osa jäi. Edellisessä kirjassa Marikan pitkä suhde on juuri kariutunut, joten Marika lähtee vetämään henkeä railakkaan serkkunsa Annikan luo Losiin. Paikan päällä Marika joutuu kuitenkin heti ratkaisemaan kadonneen serkkunsa arvoituksen ennen kuin riehakas loma voi alkaa.

Kesä Kaliforniassa seuraa edelleen Marikan, Annikan sekä Annikan homo-aviomiehen Chrisin vaiheita. Kolmikko on häilännyt Annikan löytymisestä asti urakalla, joten kaikilla on nyt matti kukkarossa ja teppo tilinauhassa. Jostain on siis äkkiä löydettävä töitä. Annikan myötävaikutuksella Marika päätyy miljonäärilesken henkilökohtaiseksi avustajaksi, ja tämä työ johdattaa Marikan kohti uusia ja vauhdikkaita seikkailuja. Kaiken muun ohessa sinkkuelämään totuttautuva Marika ehtii deittailla myös useita miehiä, mutta eri asia on, onko heistä kukaan se oikea…

Ihan kivaa perushömppää, eipä tästä kirjasta juuri muuta voi sanoa. Pokkarikokoinen kirja sopii hyvin rantakassiin ja rantsulla löhötessä tuli kirjaakin ahmittua urakalla. Kun rantakelit loppuivat niin myös tämä kirja painui johonkin unohduksiin… Suosittelen tätä kaikille Katri Mannisen ystävillä, sillä tämä on melko samanlainen kuin muutkin Mannisen kirjat.

Jatkoa odotellessa;)